Als alles goed verloopt komen de boeken deze dinsdag binnen. Super spannend om het eindresultaat te zien. Dinsdag 3 december is Din ook jarig en wordt hij 9 jaar, een mooi cadeau om de eerste druk op je verjaardag binnen te krijgen vinden we allebei. De coachkaarten en de poster worden woensdag 4 december geleverd.
Hieronder staat de link naar het Blok-TV interview van Din:https://youtu.be/uMPTcBCQy00
Zondag is de boekpresentatie in de bibliotheek in Uden. Wij vinden het heel leuk als jullie dit moment met ons komen vieren. We hebben het programma leuk en interactief gemaakt zodat je met je hele gezin er een leuke middag van kunt maken. Din en Ik presenteren the-making-off van De Prins van Draconië. We houden een kleur-wedstrijd en een-tekening-met-verhaal wedstrijd. En er is nog een verassing.
Hieronder lees je de officiële uitnodiging.
De mensen die hun boek graag eerder willen, dit kan. Je kan je boek donderdag afhalen bij ons in Boekel, voor ouders die bij Din op school zitten kunnen we het donderdag ochtend (ongemerkt) op het schoolplein overhandigen. 
We willen het ook naar je verzenden, maar dan duurt het iets langer, donderdag 5 gaat het dan met de post weg. 
Je mag me een mail sturen om je voorkeur aan te geven dan gaan Din en Ik kijken of we het allemaal geregeld krijgen. tom@keywe.nl
Ohh, kom maar eens kijken… 🙂