Gisteren was de laatste dag van ons project op voordekunst. We misten nog 18% toen we nog 5 uur te gaan hadden. Gelukkig waren we uitgenodigd bij Rotary Uden door Thomas, die door ons avontuur was gegrepen. En hij was niet de enige, na onze presentatie, een heerlijk diner en nog een inspirerende presentatie van jeugd kampioenen golf, kwamen de donaties los. Zodoende hebben we nu de 100% gehaald. YES! 
Bedankt allemaal voor jullie steun, het is echt ontzettend gaaf en overweldigend om deze mate van steun te ervaren van onze vrienden, familie en mensen die geloven in onze droom. 
Wij hebben afspraken gemaakt met Bibliotheek Uden om 8 december een boekpresentatie te houden. Dit wordt een heel bijzonder moment en een feest. Jullie krijgen nog een officiële uitnodiging natuurlijk 🙂
Het boek wordt eerder geleverd (als alles goed verloopt bij de drukker). Ik laat je weten wanneer dit is, dan kunnen we het opsturen, of langsbrengen, mocht het eerder nodig zijn.
Mocht je nóg eerder het boek als cadeau willen geven, laat het ons weten dan maken we een speciale, mooi opgemaakte cadeaubon die je kunt geven. 
Nogmaals dank!!!
Groet Tom en Din