Hoi Allemaal,
Gisteren avond waren Din en ik te gast bij Blok-tv, de lokale omroep. Din vond het spannend en heeft het super goed gedaan. Te bedenken dat hij een jaar geleden nog vaak niet op de foto wilde, is hij echt aan het ontpoppen. Het boek wordt vandaag klaar gemaakt om gedrukt te worden. De aanbetaling is gedaan zodat jullie je boek daadwerkelijke begin december kunnen verwachten. 
Nu is het zaak om de laatste 23% op te halen. Dit is dus een oproep om in de komende dagen over het boek te praten met zoveel mogelijk mensen. Dit zodat mensen die graag nog willen doneren dit kunnen in deze laatste vijf dagen.
We hebben nog een boek presentatie in Mill en we geven nog een presentatie bij de Rotary in Uden. 
Vandaag voelt echt als een milestone, alles is tot in de puntjes verzorgd en ziet er fantastisch uit. 
Bedankt!