Hi Allemaal,

Din en ik hebben twee hele drukke weken achter de rug om alles voor elkaar te krijgen en jullie het mooiste product en de gaafste beleving te geven die wij maar kunnen.

We hebben het design van het boek en de coachkaarten een update gegeven en ik werk in de weekenden en avonden om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor het drukken, iets dat we zelf doen, om binnen het gestelde budget toch het allermooiste te maken.

Daarnaast hebben we twee interviews gehad en een aantal presentaties, echt heel gaaf. Mensen zijn enthousiast over ons verhaal, het concept en het avontuur dat Din en ik samen beleven.

Hierbij een voorproefje van hoofdstuk twee van De Prins van Draconië met coachkaart. Zodat je alvast in het verhaal kan komen. We laten het boek volledig in kleur drukken, elk hoofdstuk heeft een eigen kleur-thema.

Deze week is moment suprême, in de komende 5 dagen moeten wij nog 32% funden. We zijn nog €2000 verwijderd van ons streefbedrag en moeten dus alles op alles zetten om het voor elkaar te boksen.

Deze week moeten we ook de boeken bestellen om ervoor te zorgen dat jullie je bijzondere december cadeau op tijd binnen hebben (begin december).

Wij hopen dat dit hoofdstuk eenieder die het leest overtuigt om ons traject te ondersteunen. Dit kan je doen door onze boodschap te verspreiden naar anderen die het tof vinden, of door ons te ondersteunen middels een donatie/bestelling.

Wij hopen dat jullie het verhaal en de vormgeving tof vinden, we hebben ons beste beentje voor gezet J

Groet en bedankt voor de steun, nu op naar de volle 100%!!!!!